Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز پنجشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۱ نخستین گروه از داوطلبان آزمون‌های نظام مهندسی در رشته معماری صلاحیت طراحی همزمان با سراسر کشور در شش حوزه امتحانی استان اصفهان به رقابت پرداختند که یک هزار و ۹۹۴ نفر در سطح استان اصفهان برای این آزمون ثبت نام کرده بودند.

امیر زاغیان گفت: آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان در هفت رشته مهندسی، معماری، عمران، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک هر ساله و معمولا در نوبت برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فارغ التحصیلان در این رشته‌ها پس از گذشت سنواتی از زمان اخذ مدرک تحصیلی حداقل مدرک کارشناسی می‌توانند در آزمون ورود به حرفه شرکت کنند و در صورت کسب حدنصاب نمره قبولی، موفق به اخذ پروانه اشتغال به کار از وزارت راه و شهرسازی می‌شوند.

اوبا اشاره به برگزاری آزمون ورود به حرفه رشته معماری (طراحی) می‌گوید: از داوطلبان این رشته حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر آنان بانوان و مابقی آقایان بودند.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان یکی از پرجمعیت‌ترین سازمان‌های نظام مهندسی بوده و بالغ بر ۳۲ هزار نفر عضو دارد که بیش از ۱۸ هزار نفر از آنان دارای پروانه اشتغال به کار هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام مهندسی آزمون راه و شهرسازی استان اصفهان ورود به حرفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس» امسال شاهد برگزاری نخستین رویداد هاکا مستر است؛ رویدادی که با هدف یادگیری سریع برگزار می شود. در این رویداد با ارائه ۸ کارگاه آموزشی و ۴ پنل تخصصی در زمینه‌های مختلف، شرکت کنندگان با مفاهیم کلیدی و ابزار های پیشرفته برای تبدیل ایده‌ به واقعیت در زمانی کوتاه، آشنا می شوند.

هاکا مستر فرصتی برای یادگیری سریع موضوعات کاربردی است. این برنامه به شرکت کنندگان کمک می کند تا مهارت های جدیدی را کسب کنند دانش خود را گسترش دهند و برای چالش های دنیای واقعی آماده شوند.

ایجاد شبکه ای از نوآوران بر اهداف دیگر این رویداد است. این برنامه فرصتی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا با دیگر نوآوران از سراسر کشور ارتباط برقرار کنند و از تجربیات و ایده های یکدیگر بیاموزند.

ارائه ابزارهای پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت از دیگر اهداف ها مستر اینوتکس ۲۰۲۴ است. در این رویداد به شرکت کنندگان ابزارهای لازم برای تبدیل ایده های خود به واقعیت داده می شود. این ابزارها شامل مواردی مانند نرم افزار طراحی، پلتفرم های نمونه سازی، و منابع مالی است.

در این رویداد کارگاه های مختلفی برگزار می شود. ایده‌پردازی، اعتبارسنجی و تحقیق بازار یکی از کارگاه هاست. در این کارگاه شرکت کنندگان با تکنیک‌های خلاقانه ایده‌پردازی آشنا می‌شوند و یاد می‌گیرند که چگونه ایده‌های خود را پرورش داده و آنها را به طرح‌های عملی تبدیل کنند.

بیزینس مدل‌های برند از دیگر کارگاه های این رویداد است. در این کارگاه با انواع مدل‌های کسب و کار آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید که چگونه مدل مناسب برای ایده‌تان را انتخاب کنید.

طراحیMVP افسانه‌ای کارگاه دیگری است که در این رویداد برگزار می شود. در این کارگاه با روش‌های سریع و کاربردی طراحی محصول و تجربه کاربری (UX/UI) آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید که چگونه محصولاتی و کاربر پسند خلق کنید.

بازاریابی برای ایده‌هایی که به دنیا نیامده‌اند عنوان کارگاه دیگری از هاکا مستر است. در این کارگاه با تکنیک‌های جذب مشتری آشنا خواهید شد و یاد می‌گیرید که چگونه با استفاده از روش‌های خلاقانه و نوین، مشتریان را به ایده‌تان جذب کنید و ریسک استارتاپ خود را کاهش دهید.

پنل انتقال تجربه مدیران محصول و مارکتینگ نیز در این رویداد برگزار می شود. در این پنل، مدیران محصول و مارکتینگ شرکت‌های موفق تجارب و چالش‌های خود را با شما به اشتراک می‌گذارند و درس‌هایی ارزشمند از دنیای بازاریابی به شما می‌آموزند.

آشنایی با مهمترین روش‌های توسعه سریع برنامه‌نویسی سرور، پنل انتقال دانش و تجربه مدیران، فرصت‌ها و قواعد جذب سرمایه، هنر ارائه به داور و سرمایه‌گذاران، پنل انتقال تجربه مدیران نوآوری صنایع و سرمایه‌گذاران هم از دیگر برنامه های این رویداد است.

گفتنی است؛ شرکت‌کنندگان در این برنامه مهارت استفاده از ابزارهای نوآورانه را در تبدیل ایده‌های خود به واقعیت در زمانی کوتاه آموخته و به انتقال دانش و تجربه با یکدیگر می‌پردازند.همچنین محتوای آموزشی این برنامه با مشارکت اساتید و افراد صاحب‌نظر ضبط و منتشر شده و دراختیار دیگر علاقمندان در شبکه نوآوری قرار می گیرد.

اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6087306 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۲۶ هزار اصفهانی در گروه آزمایشی تجربی
  • رقابت ۵۲ هزار نفر برای ورود به دانشگاه در آذربایجان‌غربی
  • (تصاویر) بازرسی بدنی شرکت کنندگان در کنکور، قبل از ورود به جلسه آزمون
  • رقابت بیش از ۶۴ هزار اصفهانی در مارتن کنکور ۱۴۰۳
  • ۸ درصد شرکت‌کنندگان کنکور از خراسان رضوی هستند
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری از فردا
  • آغاز رقابت داوطلبان کنکور از فردا
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • «هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴