Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمون نظام مهندسی معمولاً دو نوبت در هر سال بصورت جزوه باز و تستی و سراسر کشوری برگزار می شود.

به گزارش برنا، آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان پایه 3 یا همان آزمون نظام مهندسی از آزمون‌های بعد از دوره اخذ کارشناسی برای دریافت صلاحیت حرفه‌ای مهندسی برای ورود به بازار کار مهندسی ساختمان است. پیش‌نیاز این آزمون علاوه برداشتن مدرک کارشناسی دریکی از رشته‌های مهندسی مربوط به ساختمان، گذشت حداقل 3 سال از تاریخ فارغ‌التحصیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمون نظام مهندسی معمولاً دو نوبت در هر سال بصورت جزوه باز و تستی و سراسر کشوری برگزار می شود، که رقابتی نبوده و صرفا صلاحیتی هست و هر داوطلبی 50% نمره را کسب کند، موفق به اخذ صلاحیت حرفه ای خواهد شد.

با توجه به حجم بالای منابع  که در برخی رشته‌ها مثل آزمون صلاحیت اجرا عمران و اجرا معماری تعداد کتاب‌های منابع نزدیک 30 جلد می‌باشد. حتی در آزمون‌هایی مثل نظارت و طراحی سایر رشته‌ها مثل برق و مکانیک و رشته‌های تک آزمون مثل نقشه برداری و شهرسازی نیز حداقل تعداد منابع حدود 10 مبحث است، با این حجم کتاب‌ها و محدود بودن زمان آزمون سرجلسه که مدت پاسخگویی را بر اساس حد نصاب قبولی 50% تنظیم کرده‌اند، در عمل آزمون نظام مهندسی تبدیل به آزمون سرعت عمل شده است و دقت فراوانی در پاسخگویی و تمرکز روی نکات انحرافی سوالات دارد.

از منابع مفید برای رسیدن به سطح آمادگی مناسب برای آزمون نظام مهندسی، علاوه بر داشتن و مطالعه اصل مباحث مقررات ملی ساختمان بر اساس سال روی جلد اعلامی برای آزمون پیش رو برای هر کدام از مباحث مقررات ملی ساختمان (کتاب سبز رنگ) ابتدا کلیت مبحث روزنامه وار مطالعه شود با هدف آشنایی با ساختار و فصل بندی و محتوای هر مبحث سپس مشاهده "فیلم آموزشی مبحث" و سپس تمرین سوالات مبحث به مبحث با کلید "نمونه سوالات مقررات ملی ساختمان" با پیدا کردن صفحه مورد نظر و بند آیین‌نامه‌ای سوال از "کلید واژه سازه پلاس" است. که کاملترین و بهترین کلیدواژه جهت پاسخگویی سریع به سوالات آزمون نظام مهندسی است.

موفقیت در آزمون محاسبات عمران

برای موفقیت در آزمون محاسبه پایه 3 عمران، یک برنامه ریزی حداقل 6 ماه برای آموزش و تسلط به موضوعات و آموزش و رسیدن به سطح تمرکز لازم برای حضور ذهن نکات هر تیپ سوال و تسلط به مقادیر حداقلی و حداکثری آیین‌نامه در حل سوالات لازم هست.

موضوعات آزمون محاسبات عمران شامل مباحث اصلی فولاد و بتن و بارگذاری و استاندارد 2800 زلزله بهمراه سازه‌های بنایی و پی و تحلیل سازه است که با توجه به بودجه‌بندی و سطح دشواری این آزمون، امکان صرف‌نظر از هیچ موضوع و مبحثی وجود نداشته و حداقل پاسخگویی 50 تا 60 درصد هرکدام از این مباحث لازم هست و با توجه به‌دشواری سوالات مباحثی همچون فولاد و تحلیل سازه‌ها در حد پاسخگویی زیر 50% سوالات، مباحثی مثل بتن و بارگذاری را باید بالای 70% و مبحث بنایی و پی را بالای 80% مسلط بود تا بتوان نمره حد نصاب قبولی را کسب کرد.

برای آموزش و رسیدن به سطح آمادگی مطلوب در آزمون محاسبات، پکیج آزمون محاسبات عمران شامل فیلم‌های آموزشی در کنار فلوچارت‌های آزمون محاسبات سازه پلاس می‌تواند کمک‌کننده باشد.

کلیدواژه برای آزمون محاسبات

با توجه به ساختار سوالات آزمون محاسبات عمران، بیشتر قدرت محاسباتی و طراحی داوطلبین مورد سنجش قرار می‌گیرد، ولی با این وجود بطور متوسط حدود ۷-۸ سوال (۱۰% آزمون) در هر دوره آزمون محاسبات عمران از سوالات تعریفی (در حد سوالات نظارتی) بوده که مستقیماً با کلیدواژه قابل پاسخگویی می‌باشند، برای سایر سوالات محاسباتی نیز کلیدواژه می‌تواند کمک کننده باشد و در پیدا کردن سریع محدوده بند آیین نامه‌ای سوال و کنترل حداقل و حداکثر بند آیین‌نامه‌ای که معمولا گزینه درست سوال در بسیاری از موارد همین مقادیر حداقلی یا حداکثری بوده و نیاز به راه حل طولانی و وقت گیر برای حل کامل مسئله نیست! و صرفا با کلیدواژه و پیدا کردن ضوابط مربوطه قابل پاسخگویی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مقررات ملی ساختمان آزمون نظام مهندسی آزمون نظام مهندسی آیین نامه رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: آماده صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا هستیم / دانش مهندسان ایرانی امروز در جای جای قاره آسیا ظهور و بروز دارد

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری کشورمان در ادامه سفر به سریلانکا در مراسم افتتاح سد اومااویا گفت: آماده صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا هستیم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری کشورمان در ادامه سفر به سریلانکا در مراسم افتتاح سد اومااویا گفت: آماده صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا هستیم.

وی افزود: فکر و دانش مهندسان ایرانی امروز نه تنها در ایران اسلامی بلکه در جای جای قاره آسیا ظهور رو بروز دارد. انقلاب اسلامی و امام خامنه‌ای به عنوان رهبر این انقلاب و شهدای همچون سردار سلیمانی به ملت ما آموختند که ما می‌توانیم. دشمن به ما القا می‌کرد که ما نمی‌توانیم، اما ما توانستیم، خواست و اراده ملیت ایران تحقق پیدا کرد و دشمن ناکام ماند.

رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور و وزرای محترم کشور دوست سریلانکا، جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت کشور شما کمک کند و تجربه ۴۵ ساله از استقلال و خودکفایی خود را به اشتراک بگذارد. آقای رئیس جمهور و همه مسئولان سریلانکایی، ما آمادگی داریم در طرح‌ها و پروژه‌های سریلانکا با صدور خدمات فنی و مهندسی خود در پیشرفت شما کمک کنیم.

در حال تکمیل ...

دیگر خبرها

  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید | آغاز تا انجام اومااویا
  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • جزئیات پروژه اوما اویا سریلانکا؛ شاهکار مهندسان ایرانی
  • حضور ۴۰۰ مهندس ایرانی برای ساخت یک سد | جزئیات شاهکار مهندسان ایرانی در پروژه اومااویا سریلانکا | ویدئو
  • در شرایط تحریمی مهندسان ایرانی در سریلانکا سد ساختند
  • رئیسی: آماده صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا هستیم / دانش مهندسان ایرانی امروز در جای جای قاره آسیا ظهور و بروز دارد